Startup marketing

Ben je een gedreven ondernemer met een startup in Friesland en ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Bij Friesland-Marketing.nl begrijpen we de specifieke uitdagingen waarmee startups te maken hebben. Daarom bieden we een unieke benadering van marketingdiensten aan, waarbij je niet per uur betaalt, maar waarbij we samen een percentage overeenkomen op basis van de gegenereerde omzet.

No Cure No Pay marketing

Bij Friesland-Marketing.nl geloven we in het delen van risico’s en beloningen. In plaats van traditionele uurtarieven hanteren wij een op prestaties gebaseerd model. Dit betekent dat onze beloning gekoppeld is aan het succes van jouw startup. Onze vergoeding is gebaseerd op een percentage van de gegenereerde omzet, waardoor we volledig betrokken zijn bij het succes van jouw onderneming.

Groeireis

Strategische Marketingplanning

Samen ontwikkelen we een marketingstrategie die specifiek is afgestemd op de unieke kenmerken van jouw markt. We creëren een plan dat de aandacht trekt en klanten aanspreekt, met als doel jouw startup te laten floreren.

Digitale Marketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot social media marketing en online advertenties – wij hebben de expertise om jouw startup online zichtbaarheid te vergroten. We richten ons op het aantrekken van relevant verkeer naar jouw website en het converteren van leads naar klanten

Data-analyse en Optimalisatie

We geloven in resultaten meten en optimaliseren. We volgen de prestaties van elke campagne en gebruiken deze inzichten om voortdurend te verbeteren en aan te passen, zodat we de best mogelijke resultaten voor jouw startup in Friesland behalen.

Start de reis 🚀

(+31) 06 42 10 98 34

Email info@friesland-marketing.nl